Güncel Haberler

Ali Koç'u nakavt etmişti… İzmir'in F.Bahçe'sinden çok sert açıklama: Süper Lig'de terörist futbol!

Göztepe-Fenerbahçe maçında kaos yaşandı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, tribünlere alınmayan taraftarlara destek vermek için deplasman tribünlerine gittiğinde Göztepe taraftarlarının tepkisiyle uğraşmak zorunda kaldı. Yabancı cisimler yağarken, ünlü Göztepeli lider, Koç'u arkadan vurarak düşürdü.

FATİH ÖZKAN GÖZALTINA ALINDI

Ali Koç'a arkadan saldıran Fatih Özkan, spor dairesi polisleri tarafından hemen kontrol altına alınırken, daha sonra tutuklandığı haberi geldi. Yakasında akreditasyon kartı bulunan Özkan'ın Göztepe'de resmi antrenör olmadığı, sadece resmi görevli olduğu belirtildi.

FENERBAHÇE'DEN SERT AÇIKLAMA

Yaşananların ardından Fenerbahçe Kulübü'nden sert bir açıklama geldi.

Fenerbahce'nin açıklaması şöyle:

Futbol takımımız, şampiyonanın 2. haftasında Göztepe ile oynadığı maçın devre arasında;

Halen stada alınmayan ve biber gazına maruz kalan taraftarlarımızın yaşadığı şikayetlerin giderilmesi için yetkililerimiz dış yetkililerle görüşürken, Başkanımız Ali Y. Koç ve Genel Sekreterimiz Burak Kızılhan da bir araya gelerek taraftarlarımızın bulunduğu tribünlere gitti. hayranlar yetkililerle buluştu.

“Futbol teröristi Cumhurbaşkanımıza arkadan saldırdı”

Daha sonra taraftarlarımız içeri girip olaylar sakinleşince Başkanımız ve Genel Sekreterimiz koltuklarına doğru ilerlerken, başkanımıza Göztepe'den akreditasyon kartlı bir futbol teröristi tarafından hiçbir gerekçe gösterilmeden arkadan saldırıya uğradı.

Vahşi saldırının ardından yetkililer, ilgili şahsın ifade vermek üzere spor bölümüne götürüldüğünü belirtti ancak şahsın maçın geri kalanını akreditasyon kartıyla takip etmeye devam ettiği, herhangi bir işlem yapılmadığı öğrenildi. Stadyumdan elleri serbest olarak çıkan ve kıyafetlerini değiştiren bir gazetecinin dikkati sayesinde kamuoyunun bilgisine sunuldu.

AA-20240817-35428093-35428089-GOZTEPE_FENERBAHCE

Sayılı kanun gereğince herkes malumdur. Ülkemizde yıllardır yürürlükte olan 6222 sayılı yasanın en ufak bir aşırılığına bulaşanlar hakkında anında işlem yapılıyor ve önlem alınıyor, Göztepe akreditasyon kartına sahip bu kişinin ayrıcalığı kime ve nereye gidiyor?

“BU İNSANA BU CESARETİ KİM VERİYOR?”

Milyonlarca insanın önünde suç işlemekten çekinmeyen, hakkında hiçbir işlem yapılmadan stadı terk eden bu insana bu cesareti kim veriyor?

“SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUK”

Başkanımız Ali Y. Koç, başta bu futbol teröristi olmak üzere ihmalkar tüm yetkililer hakkında suç duyurusunda bulunmuş olup, dava titizlikle takip edilecektir.

Maç öncesinde, sırasında ve sonrasında taraftarlarımızın başına gelenlerle ilgili gerekli tüm tedbirleri alacağımızı da kamuoyuna duyuruyoruz.

Kamuoyuna duyurulacaktır.”

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu