Güncel Haberler

Gözler 2 maç kapatma cezası alan Göztepe hakem heyetinde!

genişletmek

KAYNAK DHA

Profesyonel Futbol Disiplin Komisyonu'nun (PFDK) uyguladığı yaptırıma karşı çıkan Giallorossi, yaptırımın iptal edilmesini veya en ağıra indirilmesini beklerken, Göz-Göz'ün Cumartesi günü Bodrum FK'nın hangi stadyumda oynayacağına karar vereceği öğrenildi. yaptırımın uygulandığı durum.

Son dakika transfer haberleri | Sergio Reguilon'un Beşiktaş'taki gelişimi! Sol bekteki yıldız, F.Bahçe'nin gündemindeydi…

TFF'nin kararlarında değişiklik olmaması halinde maçın Süper Lig maçlarının oynandığı stadyumda ofsayt sistemiyle oynanacağı bildirildi. Ankara, Sakarya, Bursa, Kocaeli ve Manisa stadyumlarında ofsayt sistemi bulunmamasına rağmen maçın İstanbul'da oynanmasının riskli görüldüğü öğrenildi. Bu nedenle PFDK'nın uyguladığı yaptırımın değişmemesi halinde Göztepe-Bodrum FK maçının Antalya veya Alanya'da oynanma ihtimalinin olduğu belirtildi. Göztepe'nin kadrosunun öncelikle cezanın kaldırılması için yoğun çaba gösterdiği vurgulandı. Tahkim heyeti için geniş bir dosya hazırlayan Göztepe, kararı bekliyor.

Çaykur Rizespor kalecisi Gökhan Akkan, F.Bahçe maçında eleştirildi! Taraftarlar sahada yuhalıyor…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu