Güncel Haberler

Galatasaray'da kıyamet koptu! 'Ödüller ödenmedi, yıldızın hesapları bloke edildi' Galatasaray

Sezona iyi bir başlangıç ​​yapan Galatasaray, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ederek son dönemde dünyaca ünlü yıldız Victor Osimhen'i kadrosuna kattı ve bu hamlesi tüm dünyada ses getirdi.

Giallorossi'de çalışmalar devam ederken gazeteci Haluk Yürekli de çok konuşuluyor. Yürekli, Galatasaray'a geçen sezonki şampiyonluk ikramiyelerinin ödenmediğini ancak oyuncuların hesaplarının vergi dairesi tarafından bloke edildiğini iddia etti. İşte Yürekli'nin sözleri…

“ÖDÜLLER ÖDENMİYOR”

“Galatasaray'a şampiyonluk ikramiyeleri henüz ödenmedi. Bir oyuncunun vergileri ödenmediği için vergi dairesi oyuncunun hesaplarını dondurdu, ancak daha sonra bu dondurma kararı kaldırıldı.”

“BU İŞ TRANSFER YOLUYLA OLAMAZ”

185916192-victor-osimhen-galatasaray-4

“Roma'ya gittin, parayı verdin, Zalewski'yi aldın. Bu bitseydi Osimhen bitirirdi. Ya Osimhen onu Galatasaray'a götürseydi? Transfer bitmiyor, bu iş bitmiyor. transfer, ancak transferle”. doğru yönetim tarzı. Bu mu?”

“KİMSE NE YAPMAK İSTEDİĞİNİ BİLMİYOR”

okan-buruk-galatasaray-gant-gitmemek-elinden geleni-yapiyor-diyor

“İnsanlar geleceği tahmin etmeye başladı. Herkes 3-5-2 diyor, Galatasaray hocası çıkıp medyaya ne yapmak istediğini söylemez mi? Okan hocası neden yapmak istediğini açıklamıyor? İnsanlar bunlar Meraklı bir iletişime yol açmalı.”

“MAAŞ BÜTÇESİ KORKUNÇ DURUMDA”

dursun-özbek-edin-galatasaray-ne-yapar-iki-oyuncu-alin_ec555

“Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in tek hedefi mali genel kurulda beraat etmektir. Bu nedenle bugün Roma'nın Zalewski için istediği her şey verilecek. Galatasaray'ın maaş bütçesi korkunç bir noktaya geldi.”

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu